Streven naar de hoogste kwaliteit

Al onze activiteiten worden gedreven door een eenvoudige filosofie, waar we alles in het werk zetten om de juiste match te vinden tussen onze producten en elke individuele klant. Waarvan elk van onze producten het resultaat is van onze constante passie voor, onderzoek naar, en toewijding aan, één van de de bekendste levensmiddelen met het "made in Italy" label. Én waarvan elk door ons voorgesteld recept met een even grote passie en inzet berekend is als de passie waarmee onze klanten dagelijks in hun zaak staan.

Onze producten

We hebben een breed gamma aan producten. Dit kan u raadplegen in onze productcatalogus. Wenst u meer info over de producten, aarzel niet om ons te contacteren!

Onze diensten

Gerelateerd aan onze producten bieden wij ook diensten aan zoals het assisteren bij de opstart van ijssalons, uitbalanceren van recepturen, uitwerken etikettering overeenstemmend met de huidige wetgeving,...

Ook kunnen wij private-label producten ontwikkelen en produceren. Dit kan gaan om zowel disposables, maar evenzeer om het ontwikkelen en produceren van poedermixen op maat van de klant.